İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat
ANKARANIN MERKEZİNDE ÇUKRUAMBARDA YDA CENTER PLAZA

YDA Center projesi YDA Group tarafından Ankara'nın Çankaya bölgesinde inşa edildi. YDA Center projesi 567 adet ofistenmeydana geliyor. 57 metrekare ile 8 bin metrekare arasında değişiklik gösteren ofislere sahip YDA Center projesi 27 bin 500 metrekare alan üzerine konumlanıyor. YDA Center projesinde ofisler Eylül 2018'den itibaren oturuma başlanmıştır.

Ofis tipleri : 90m2 -120m2 -152m2 -170m2 -280 m2-350 m2-500 m2 Teraslı ve Terassız

Yazgan Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center Ankara’nın merkezindeki en önemli ana arterlerinden biri olan, tüm ulaşım noktalarının kesiştiği Eskişehir yolu üzerinde, Metro-Ankaray Söğütözü duraklarının tam üstünde yer alıyor.

 

Ankara'nın en dikkat çeken ofis projesi olarak adlandırılan YDA Center projesi 567 ofislik kapasitesi ile ilgi çekiyor. Bölgede eşine rastlanmayacak niteliklere sahip olan YDA Center projesi 27 bin 500 metrekare alan üzerine yerleşiyor. YDA Center projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri net 57 metrekare ile net 8 bin metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde tasarlanıyor.

YDA Center projesi içerisinde Ankara'nın en büyük kapalı otoparkına sahip olacak. 3600 araçlık kapasitede olacak YDA Center projesi bu özelliği ile adından söz ettiriyor. YDA Center projesinin dikkat çeken bir diğer özelliği ise Ankaray ve Metro duraklarını içinde barındırması oluyor. Projeden ofis sahibi olacaklar direk olarak ofis bloğu içerisinden Ankaray ve metro duraklarına geçiş yapabilecekler.

YDA Group tarafından Ankara Çankaya bölgesi'ne kazandırılacak olan YDA Center projesi Eskişehir Yolu üzerinde konumlanıyor. 23 bin metrekarelik peyzaj alanına sahip olacak YDA Center projesi bu alanda kreş, konser alanı gibi çeşitli aktivite alanları oluşuturacak. Projede aynı zamanda AVM, toplantı salonları, market, spor salonu, elektrikli araç şarj istasyonu gibi donatılarda bulunacak. 

 

Tasarımcıları, projeyi anlatıyor:

Proje 3 ana elemandan; ‘Kentsel Plaza’, ‘High Flat Ofis’, ‘Park Alanı’ ve bu elemanları birbirine bağlayan bir ‘Kentsel Boşluk’tan oluşmaktadır. 

Kentsel Plaza, çepere yerleştirilen yapıların arasında, her yönden yapılara ve arsanın güneyindeki parka ulaşımın sağlandığı, farklı kotlarda avlular ve bu avluları bağlayan sokakların açıldığı, insanlara farklı alternatif yürüyüş yolları, vistalar, platformlar, çekim noktaları sunarak, Metro-Ankaray istasyonları ile ticari alanlar, kafeler, restoranlar, ofis girişleri, peyzaj alanlarını birbirine bağlayan, sosyal bir kent mekanıdır.

 

High Flat Ofis, farklı kotlarda sunduğu sosyal aktivite alanları, terasları, panoramik asansörleri ile çevresiyle üç boyutlu bağ kurarak kente açılmaktadır. Bulunduğu noktanın ticari ve kamusal potansiyelini üst düzeyde değerlendirmeye çalışan, yatırım değeri yüksek, kaliteli bir çevre içinde çağdaş bir mimari anlayışa sahip, kule ve yatay ofis tipolojilerinin birleştiği, teraslı, yeni nesil ofis ihtiyaçlarının gerektirdiği imkanlara olanak sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Yapı, doğusunda 40 katlı bir kule, batısında arsanın üçgen şeklini de takip eden kavisli bir şekilde teraslanan diğer bir kulenin, yapının alt kısmında büyük bir Kentsel Boşluk yaratacak şekilde birleştirilmesiyle oluşturulmuştur. Ayrıca, yapının en yüksek noktasında, kent panoramasına her yönden hakim, Ankara’nın sosyal hayatında ayrıcalık yaratacak bir Roof restoran yer almaktadır.

Park Alanı, arsanın güneyinde bağımsız bir parselde, 13.000 m² peyzaj alanı içerisinde, zemin kotta 1 adet restoran-kafe, ofiste çalışanlar ve çevre konutlara hizmet edecek 1 adet kreş ve parkın altında Metro ve Ankaray'a da hizmet edecek bir kapalı otopark barındıran, yapısal yoğunluğun olduğu Çukurambar bölgesinde kentsel plaza ile birlikte nefes alma mekanları yaratacak ve tüm bölgeye hizmet edecek bir kent parkıdır. 

 

Kentsel Boşluk'la şekillenen High Flat Ofis, Kentsel Plaza ve Park Alanları ile hem yakın çevresine hem de şehre görsel olarak açılan YDA Center'ın, sadece bir iş merkezi değil mekânsal, görsel ve sosyal anlamda Ankara’da yılın her günü yaşayacak, canlı bir kent mekanı yaratması hedeflenmiştir.

 

                                                                                                                                                                                        Profesyonel Proje                                                                                                                                                                                           0 850 885 49 69 


Paylaş

Yatırım yapma, satın alma, satma ya da kiralama gibi konularda size yardımcı olarak doğru kararı vermenizi sağlıyoruz.



Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Mesaj Gönder
Bilgilerinizi Bırakın, Sizi Arayalım


veya

0850 885 49 69